Corona update 15-12-2020

Beste subs, sluts, masochisten, kinksters & anderen,

Helaas heeft het kabinet wederom maatregelen ingevoerd waardoor ik t/m 19 januari 2021 niet de mogelijkheid heb om real BDSM sessies aan te bieden. De studio’s waar ik mijn sessies aanbiedt zijn helaas verplicht gesloten tot in ieder geval 19 januari 2021.

Indien je mij graag (financieel) wilt supporten tijdens deze periode dan kan dat op de volgende manieren:

  • Nu alvast een sessie boeken voor na deze lockdown, zie daarvoor mijn agenda. Zo weet je zeker dat jij één van de eerste bent die ik in het nieuwe jaar onder handen neem. Je kunt er dan voor kiezen deze sessie nu alvast volledig of deels aan te betalen.
  • Een online Skype sessie boeken, voor een online spel óf om alvast kennis met elkaar te maken voor na de lockdown. Klik hier meer informatie over Skype sessies.
  • Tributen. Tributes zijn natuurlijk altijd van harte welkom, maar in deze tijden kan ik je tribute nog meer waarderen. Tributen kan op de volgende manieren:

Ik hoop jou in 2021 weer in goede gezondheid terug te zien en kijk nu al uit naar de sessies waarbij ik jou weer onder handen kan nemen.

Kinky groet,

Meesteres Jill D’Vil