ABOUT ME

Biografie

Ik ben een 33 jarige Nederlandse femme fatale, geboren en opgegroeid in het oosten van Nederland. Typisch stijlvol, vrouwelijk, sterk en onafhankelijk. Ik ben hoogopgeleid, intelligent & van nature dominant.

Op jonge leeftijd maakte ik voor het eerst kennis met BDSM. Al snel was ik gefascineerd door deze wondere wereld. Sindsdien houd ik mij met veel plezier bezig met FemDom, FinDom en fetisjen. Ik geniet iedere dag van de levensstijl die de wereld van kink mij heeft gebracht.

Vriendelijk, hartelijk en humaan is hoe ik vaak wordt omschreven. Maar laat je niet bedriegen… Ik heb namelijk een hele sadistische kant. Mijn sadisme uit zich altijd met een krachtige en brede glimlach, omdat ik ontzettend geniet van mijn sadistische uitingen.

Ik ben de juiste balans tussen lief en gemeen.

Looks

Mijn looks laten zich het best beschrijven als vrouwelijk, verzorgd, elegant en stijlvol. Ik heb lang lichtblond haar. Mijn oogkleur is afhankelijk van mijn stemming, make-up en de lichtval; ze tonen een combinatie van de kleuren blauw, grijs en groen. Ik heb volle verleidelijke lippen en wanneer je mij plezier laat beleven zie je mijn prachtige glimlach. Ik ben 1.64 met mooie ronde vrouwelijke vormen. Mijn handen zijn krachtig met mooie scherpe lange nagels. Mijn teennagels zijn altijd keurig gelakt en mijn voeten zijn net als de rest van mijn uiterlijk tot in de puntjes verzorgd.

Speelstijl

In het BDSM-spel houd ik van een ‘echte’ en persoonlijke benadering. Daarbij is vertrouwen en wederzijds respect een belangrijke basis. Uiteraard hoor jij mij te respecteren, maar je kan er ook op vertrouwen dat dit andersom zo is. Als sub ben je bij mij in goede handen; ik zal je grenzen opzoeken, verleggen, maar bovenal altijd respecteren.

Mijn dominante en leidende rol zal van nature duidelijk zijn, hiervoor heb ik geen grof taalgebruik of zwepen nodig. Uiteraard zal ik dit wel toepassen wanneer ik daar behoefte aan heb. Humor, oprechtheid en creativiteit is iets wat je in al mijn sessies terug zult vinden. Ik ben geen actrice, je BDSM ervaring bij mij zal daarom puur zijn.

Geef je over aan mijn wensen en bevelen en je zult gelukkig zijn.

Nieuw in de wereld van BDSM?

Ik kan mij goed inleven in de spanning die je ervaart wanneer je nieuw bent in de wereld van BDSM. Het gevoel dat je iets wilt beleven waar een taboe op rust, iets dat afwijkt van de maatschappelijke standaard, maar wat voor jou wel heel opwindend is. Ik ben zeer discreet en je geheimen en verlangens zijn veilig bij mij. Ik help je ze graag ontdekken.

Zowel ervaren als onervaren onderdanigen zijn welkom bij mij. Ook wanneer je geen onderdanige gevoelens koestert maar een specifieke fetisj of een ander verlangen hebt binnen de taboesfeer ben je bij mij aan het juiste adres.

Mijn grenzen

Uiteraard heb ik ook mijn grenzen. Scatplay (spel met copra/poep) behoort niet tot de mogelijkheden. Evenals alles waar kinderen en/of dieren bij zijn betrokken. Tijdens mijn sessies blijf ik altijd sexy gekleed, je zult mij dus niet naakt zien. Elke vorm van seksuele interactie met mij is niet mogelijk. Verzoeken hieromtrent worden pertinent geweigerd en genegeerd.