SESSIE PROTOCOL / ETIQUETTE

Sessie protocol

“You never get a second chance to make a first impression”

Als professioneel Dominatrix word ik dagelijks door veel potentiële klanten (slaven/subs/kinksters) benaderd. Dit loopt soms op tot meer dan 500 berichten per dag. Doordat veel mannen die mij benaderen enkel tijdverspillers/fakers zijn of het contact met mij slechts gebruiken om lekker te fantaseren en te masturberen, ben ik genoodzaakt selectief te zijn in het contact. Hierdoor komt het soms onverhoopt voor dat ik serieuze gasten negeer of blokker. Dit is voor ons beiden erg jammer, omdat we zo de kans op een leuke BDSM sessie mislopen. Om die reden heb ik dit protocol geschreven. Elke professionele Domina heeft haar eigen etiquette, maar ik ben ervan overtuigd dat elke Domina het zal waarderen wanneer je jouw sessieverzoek netjes en volledig indient. Wanneer jij jezelf in het eerste contact goed voorstelt zal je ons opvallen en zullen we sneller tot een leuke BDSM sessie komen waar we beiden plezier aan beleven.

Regel 1: Doe je vooronderzoek

Een nieuwe domina tref je waarschijnlijk op het internet; via social media of websites zoals Kinky.nl. Zorg ervoor dat je niet alleen haar foto’s bekijkt maar ook de advertentietekst goed leest. Vaak wordt in de tekst al veel duidelijk over wat er wel en niet mogelijk is tijdens een BDSM sessie. Bijna elke professionele Domina heeft een website. Lees ook deze aandachtig door, zo leer je haar alvast een beetje kennen en kan je inschatten of jullie voorkeuren en grenzen bij elkaar passen.

Regel 2: Wees respectvol

Wees respectvol in je communicatie naar een Domina. Vaak vind je op haar website hoe ze graag aangesproken wilt worden. Stuur nooit zomaar naaktfoto’s als een Domina daar niet om heeft gevraagd, het is onbeschoft en de kans is groot dat ze je zal blokkeren. Het is respectloos om te onderhandelen over de prijs van een sessie. Professionele Domina’s zijn schaars en waardevol.   

Regel 3: Stuur een net en volledig eerste bericht

Stel jezelf altijd netjes voor en wees duidelijk waarom je een bericht stuurt (wil je een eerste sessie plannen? Vermeld dit dan!). Vertel kort wat over je huidige ervaring op BDSM gebied; ben je onervaren of juist ervaren. Je kunt alvast wat delen over voorkeuren en grenzen. Zo kan een Domina gelijk inschatten of je serieus bent en of zij als Professioneel Domina iets voor je kan betekenen. Dagelijks ontvangen Domina’s berichten met enkel “Hoi” of “Hi”. Daar kunnen wij vrij weinig mee.  


Mijn sessie etiquette

 1. Stuur voor het maken van een afspraak nooit oneliners als “Hi” of “Mag ik U wat vragen”. Wees direct concreet en zo volledig mogelijk in je bericht, zo komen we sneller tot een daadwerkelijke afspraak.  
 2. Ik stel vooraf geen eisen aan de manier waarop je mij aanspreekt of onder welke titel, zolang het maar respectvol is.
 3. Kom op de afgesproken tijd naar de studio. Dit betekent; Niet te laat, maar ook zeker niet te vroeg. Er is geen wachtruimte en ik probeer in verband met discretie altijd te voorkomen dat mijn gasten elkaar zien.
 4. Zorg voor een goede hygiëne:
  • Zorg dat je fris gedoucht bent. Douchen kan ook in de studio bij aanvang en na afloop van je sessie. Besteed extra aandacht aan je schaamstreek en bilnaad.
  • Bij voorkeur ben je volledig intiem geschoren, dit betreft: haren rond de schaamstreek, inclusief bilnaad en balzak. Indien scheren niet mogelijk is, dan graag netjes kort getrimd.
  • Zorg voor een frisse adem/goede mondhygiëne
  • In het geval van analplay/pegging, zorg je voor een goede anale hygiëne. Anaal spoelen is wenselijk maar zorg er dan voor dat je dan niet te diep spoelt.
 5. Je dient mij nooit aan te raken zonder dat ik hier vooraf toestemming voor heb gegeven. Gebeurt dit toch, dan is het mogelijk dat ik de sessie vroegtijdig beëindig.
 6. Betaling voor de sessie gebeurt altijd vooraf, bij aanvang van de sessie.
 7. Betalingen kunnen cash of digitaal via betaalverzoek of bankoverboeking. Bij digitale betaling dient het volledige bedrag bij aanvang van de sessie te zijn bijgeschreven. Ik heb hiervoor een zakelijke rekening met een discrete omschrijving.
 8. Bij nieuwe gasten vraag ik een aanbetaling van €50,- per uur. Dit om er zeker van te zijn dat de door mij gereserveerde tijd wordt vergoed (i.v.m. huur studioruimte). Helaas komen gasten soms niet opdagen, dit is zonde voor mij aangezien ik kosten maak, maar ook zonde voor andere gasten die eventueel wél hadden willen komen.
 9. Ik kan van te voren niet vertellen hoe een sessie eruit gaat zien, dit omdat een BDSM spel interactief is en ik altijd improviseer. Ik heb geen standaard werkwijze. Je wensen en grenzen worden vooraf besproken, hier houd ik uiteraard rekening mee. Het verloop van de sessie is verder een verrassing.
 10. Wees tijdig met het maken van een afspraak, last minute afspraken lukken veelal niet omdat ik vaak zit volgeboekt.
 11. Intiem is bij mij niet mogelijk, facesitting gebeurt daarom enkel gekleed. Het is NIET mogelijk om mij te beffen/rimmen.
 12. Indien je gezondheidsklachten hebt, medicatie slikt of er andere medische problemen zijn, is het belangrijk dit voor je sessie bij mij te melden.
 13. Ik zorg voor een schone, hygiënische en veilige studioruimte & attributen, daarnaast draag ik zorg voor jouw veiligheid tijdens de sessies.
 14. Wederzijdse discretie is erg belangrijk voor mij, niemand zal achter onze sessies komen.
 15. Een eventueel “safeword” kunnen we afspreken bij aanvang van de sessie.