RECENSIES


Geschreven door Sub N – 30/12/2021

Afgelopen jaar heb ik deze prachtige vrouw beter en beter leren kennen. Enkele jaren geleden was onze eerste sessie, deze sessie herinner ik me nog goed het was een erg leuke sessie met veel spanning erin. Ik merkte meteen al dat meesteres Jill creatiever was dan andere meesteressen, maar ondanks dit plande ik geen vervolg sessie in. Dit kwam doordat ik heel erg moest wennen aan een Nederlandstalige meesteres. Toch bleef onze sessie hangen in mijn hoofd en plande ik een vervolg sessie in en dit is één van de beste keuze die ik gemaakt heb in mijn dubbel leven.

Het aantal sessies met meesteres Jill steeg gestaag. Dit had ook te maken met de rare lockdown situatie waar Nederland helaas te vaak in beland. Deze lockdown zorgde voor veel vrije tijd en verveling maar het creëerde ook eenzaamheid. Mijn emoties en gevoelens kon ik hierdoor nog moeilijker uiten en mijn geheime dubbel leven in combinatie met de emoties en gevoelens zorgde voor veel frustratie. Ik merkte al snel dat meesteres Jill mij goed begreep daarom bezocht ik haar buiten de lockdown om meer dan voorgaande jaren en ook vaker dan al mij voorgaande meesteressen.

Tijdens de sessies hebben we ook altijd leuke gesprekken en in deze gesprekken kan ik ook altijd mijn ei kwijt. Natuurlijk wordt er niet altijd alleen gepraat tijdens onze sessies ze weet goed hoe ze me stil moet krijgen maar ook krijgt ze altijd te horen wat ze wil horen. Frustraties zijn natuurlijk niet alleen mondeling op te lossen dat weet meesteres Jill als geen ander. Voor mij is het moeilijk om eerlijk te zijn over het seksuele en sm gebeuren. Gelukkig is meesteres Jill heel erg open en altijd in voor nieuwe dingen te proberen. Vooraf vraagt ze natuurlijk wat ik leuk vind en wat ze allemaal mag en kan doen. Ik vind het dan ook altijd heel knap dat ze dit allemaal weet te onthouden want geloof me het is nogal een opgave haha.

Op de dag van de sessies merk ik voordat ik de kamer in loop altijd dat ik me bedacht heb en bepaalde dingen die dag liever niet wil doen. Ik durf dat alleen nooit aan te geven of te zeggen op dat moment omdat het naar mijn mening invloed heeft op de sfeer. Gek genoeg voelt Mrs Jill dit altijd aan en weet ze me altijd naar hand om te zetten en gelukkig te maken. Van te voren tast ze dit altijd goed af en hier speelt ze dan goed op in. Ik merk bij mijzelf dat mijn verzoeken steeds gekker worden en ik steeds meer pijn wil en kan hebben. Het verrast me altijd erg als zij mij daadwerkelijk iets aandoet of laat doen waar ik zelf om vroeg. Vervolgens zoekt ze hier de grenzen van op en gaat ze hier overheen als de situatie het toelaat.

Meesteres Jill heeft een bepaalde uitstraling en professionaliteit om zich heen hangen dat mij helemaal in een greep heeft. Hierdoor vertrouw ik haar dan ook heel erg en mijn lichaam blijkbaar ook. Want de pijn wordt steeds meer en meer maar het doet me geen pijn meer zoals eerst bij andere meesteressen daar dacht ik in mijn hoofd van kom op onderga deze mate van pijn en stel je niet aan. En hier bij meesteres Jill is het in de eerste 5 á 10 seconden “au onderga de pijn” en daarna is het puur genot.

Ze blijft dan ook lekker doorgaan met mij meer en meer te pijnigen en ik geniet er steeds meer van dit komt ook doordat ik kan zien dat Jill hier ook oprecht van geniet en dit met veel plezier doet. Soms levert dit dan ook een schrammetje op waar ik me niet altijd van bewust ben. Vaak raak ik dan thuis in paniek en weet ik niet wat ik moet doen. Dus dan stuur ik haar een appje en geeft ze me goed advies en weet ze me gerust te stellen. Dit helpt mij altijd erg goed en deze moeite waardeer ik dan ook heel erg omdat meesteres Jill één van de weinig meesteressen is die je hier zo goed in bijstaat. Ze heeft me nog nooit aan mijn lot over gelaten en daar ben ik dan ook erg dankbaar voor!

Meestal toon ik mijn dankbaarheid door een vervolg afspraak te maken of haar te verwennen met een cadeautje van haar wishlist, maar bij deze doe ik het via deze recensie.

Meesteres Jill heel erg bedankt voor alle leuke sessie en leuke gesprekken, het heeft mij op meerdere vlakken geholpen en mij heel erg blij gemaakt. Ik hoop u zo snel mogelijk weer te zien in een studio tijdens een sessie!

2021 met u was een top jaar!


Wil jij ook jouw recensie hier? Stuur jouw recensie dan via mail naar session@mistress-jill.com