Update aangescherpte maatregelen 26-11-2021

Beste subs, sluts, masochisten, kinksters & anderen,

Helaas heeft de overheid besloten dat de BDSM studio’s vanaf heden uiterlijk 17.00 gesloten dienen te zijn. Daarom ben ik wederom genoodzaakt mijn studioplanning voor de komende weken te wijzigen. De studio’s moeten om 17.00 leeg zijn, waardoor mijn laatste sessie niet later dan dit kan eindigen. De planningsmogelijkheden voor een sessie worden hierdoor aanzienlijk beperkt.

Voor mijzelf betekent dit naast minder uren speelplezier ook hogere kosten én minder omzet. Helaas heb ik de afgelopen twee weken moeten constateren dat niet iedereen even respectvol om gaat met mijn beperkte en kostbare tijd. Daarom ben ik genoodzaakt enkele aanpassingen te doen in de voorwaarden voor het maken van een studio afspraak.

Wat houdt dit concreet in:

  • Sessies kunnen op mijn speeldata worden geboekt tussen 11.30-17.00
  • Voor élke sessie geldt vanaf nu een verplichte aanbetaling van €50 per uur

N.B. Indien je een aanbetaling hebt gedaan en je geplande sessie kan vanwege nieuwe overheidsmaatregelen niet doorgaan krijg je uiteraard je aanbetaling terug.

Uiteraard heb ik hiervoor een zakelijke en discrete bankrekening, waardoor jouw overboeking discreet zal zijn en niet direct te herleiden.

Gezien de beperkte plek is het belangrijk jouw sessie tijdig te boeken, dit doe je door een volledig WhatsApp bericht te sturen naar +31681827043

Vermeld in je aanvraag in ieder geval het volgende:

  • Je naam & contactgegevens
  • Hoe je de aanbetaling wilt voldoen; overboeking of betaalverzoek
  • Waar en wanneer je de sessie wil boeken (zie agenda voor mijn speeldata)
  • Jouw BDSM voorkeuren en grenzen en eventuele fetisjen (het soort sessie waar je voorkeur naar uit gaat)
  • Jouw ervaring: beginner / ervaren / expert
  • Gewenste duur van de sessie

Indien WhatsApp niet mogelijk is, kun je voor het maken van een afspraak ook mailen naar session@mistress-jill.com (Ik streef er naar mails binnen 72 uur te beantwoorden).

Tot slot merk ik dat er steeds meer vraag komt naar de mogelijkheid tot online chats/sessie via Skype, ik werk momenteel aan een planning voor online (Skype) mogelijkheden. Houdt hiervoor mijn Twitter en site in de gaten.

Kinky groet,

Mrs Jill D’Vil