Lockdown update

Lieve subs, slaafjes, sletjes, kinksters, sissy’s en andere lezers,

Zo, ik heb even een paar dagen de tijd genomen om afgelopen persconferentie te verwerken…

Zoals iedereen weet zijn we weer in een harde lockdown beland. Ondanks dat het niet geheel onverwachts komt, doet het toch altijd weer pijn om te horen dat je voor onbepaalde tijd je beroep en passie niet uit mag oefenen en niet geheel onbelangrijk; wederom je inkomsten worden afgenomen zonder enige vorm van tegemoetkoming.

Een situatie die me behoorlijk frustreert en mij ook de nodige vraagtekens bezorgt, want hoe lang zal de lockdown deze keer feitelijk gaan duren?

Uiteraard hoop ik dat we zo snel mogelijk goed nieuws krijgen en de studio-sessies zo gauw mogelijk weer kunnen doorgaan. Zolang er nog geen duidelijkheid is over de heropening van de studio’s zal ik hiervoor geen nieuwe afspraken inplannen, aangezien het telkens afzeggen/verplaatsen van afspraken mij zwaar valt. Zodra er zekerheid is dat ik weer kan starten, zal ik dit direct vermelden en gooi ik mijn studio agenda weer open voor het inplannen van studio-sessies.

T/m 26 december (2e kerstdag) neem ik een paar dagen voor mijzelf. Vanaf 27 december zal ik op afspraak beschikbaar zijn voor online dominantie d.m.v. Skype videocalls/chats en WhatsApp chats.

Ondanks deze vervelende tijd hoop ik dat jullie mentaal, financieel en fysiek gezond blijven. Vergeet niet te genieten van de kleine dingen en de dingen die nog wél kunnen. Wees lief voor elkaar en blijf in verbinding met je naasten.

Ik wil mijn gasten/subs bedanken voor de waardering, jullie support en de leuke BDSM sessies van afgelopen jaar. Ik heb ervan genoten!

Ik wens jullie allemaal alvast fijne feestdagen en een goede jaarwisseling. Op weg naar een hopelijk kinky 2022 zonder al teveel beperkingen.

Kinky groet & veel liefs,

Mrs Jil D’Vil