Ervaring van een finsub

Hier zit ik dan achter mijn PC. Nog totaal verbouwereerd van de ontmoeting met U.
Ik weet eigenlijk niet eens wat ik moet schrijven omdat ik nog zo onder de indruk ben van U. Echter ik wil zo graag dat elke slaaf weet hoe geweldig U bent en daarom schrijf ik dit stukje.

Al een aantal jaren heb ik de eer U online te dienen. Via de webcam heb ik met regelmaat sessies met U en zo heeft U mij steeds meer in Uw macht gekregen. Ik vind het geweldig om een findom slaaf van U te zijn en dit is dan ook mijn grootste fantasie. Dat U de totale macht over mij hebt. Elk moment van de dag verlang ik naar U. Elk moment van de dag voel ik Uw controle over mij. Dit gaat al langere tijd zo en het geeft mij het beste gevoel ter wereld wat te kunnen betekenen voor een Godin als U. Ooit heb ik U eens verteld dat ik zo ver in Uw macht zou willen zijn dat ik zelfs mijn vakantiegeld aan U zou geven. De macht die ik U hierbij geef is voor mij het ultieme wat een Godin als U kan doen met een slaaf als mij.

Op een dag kwam er ineens een berichtje dat U bij mij in de buurt was.  Totaal onverwacht. U stuurde dat het tijd was om mijn vakantiegeld aan U te geven. Ondanks dat ik al erg lang naar U verlangde merkte ik dat ik totaal in de war raakte omdat ik dit nooit had durven dromen. U stuurde dat ik met afgebonden ballen moest komen. Tevens zij U dat ik op een locatie nederig op mijn knieën moest wachten totdat U zou arriveren. U had er bij gezegd dat als ik dit niet zou doen ik U niet langer meer mocht dienen.

Ik ben gelijk naar de eerste beste pinautomaat gereden en heb mijn vakantiegeld opgenomen. Hierna ben ik naar de parking in het bos gegaan waarvan U mij had opgedragen te wachten op U. Ik was toch wel erg nerveus merkte ik omdat ik niet wist wat ik kon verwachten.

Bij de parking in het bos aangekomen zag ik gelukkig geen andere voertuigen staan. Ik dacht nog dan kan ik gelukkig netjes op mijn knieën zitten wachten. Echter na enkele seconden kwam er helaas een andere auto aanrijden waardoor ik het niet durfde. Het gekke was dat ik eigenlijk direct een berichtje kreeg van U dat ik echt op mijn knieën moest zitten wachten omdat ik U anders nooit zou zien. Toen heb ik mijn vertrouwen toch in U gesteld en ben ik op mijn knieën gaan zitten. Gelukkig reed de auto al snel door maar ik zag U nog steeds nergens en hierdoor werd ik steeds nerveuzer.

Na een paar minuten, die wel uren leken te duren, hoorde ik ineens een stem achter mij. Lachend maar zo ongelooflijk dominant klonk het: “Zo slaafje, daar zit je dan op je knietjes” en eigenlijk direct voelde ik een hele hoge hak, tussen mijn benen door, tegen mijn ballen duwen. Ik begon spontaan te zweten.

En daar stond U dan voor mij. Zo mooi en prachtig. Echt een ware Godin. U zette uw hakken neer voor mij en ik moest ze kussen. Dit deed ik met zoveel liefde dat U zelfs zij dat U trots op mij was. Gelijk daarna moest ik het geld aan U geven. En ondanks het flinke bedrag maakte het mij zo ongelooflijk trots en gaf het mij een gevoel of ik heel even de hele wereld aankon. En dat allemaal dankzij U.

Omdat U tevreden was met mij gaf U mij nog een aantal flinke trappen in mijn ballen omdat U hier zo van houdt. Omdat U het deed kon ik dit gelukkig redelijk volhouden. Nadat ik alles voor U had doorstaan mocht ik nog wat van Uw heerlijke spuug proeven wat U op mij spuugde. Hierna zij U dat ik in de auto moest gaan zitten en maken dat ik weg kwam.

Ik zag U in de bossen verdwijnen. Weg was U. Maar voor dat moment was U voor mij even een engel, wel met duivelse neigingen, die op de aarde was geland zodat ik mijn dankbaarheid kon tonen aan U.

Meesteres Jill D’vil ik hoop dat ik U voor altijd mag dienen en raad ook elke andere slaaf in dit universum dit aan!