Verslag van een sessie

Wat is het toch een genot om een slet van u te kunnen zijn. Ik ken u nu al langere tijd en heb meerdere sessies met u gehad echter 1 sessie is mijn altijd bijgebleven. Dit vond ik zo geweldig dat ik iedereen aanraad een sessie met u te boeken en dit verhaal wil delen.

Ik had met U afgesproken en was zoals altijd veel en veel te vroeg omdat ik zo graag naar u toe ga. Op de afgesproken tijd deed u de deur voor mij open. En daar stond u dan gekleed in een zwart leren jurkje en hoge zwarte overknie laarzen. Met uw mooie ogen keek u mij aan en zij streng dat ik me moest gaan omkleden in sletten kleding. De slettenkleding die u had klaargelegd was een net-catsuit met een open kruis.

Daar zat ik dan te wachten op mijn knieën tot u binnen kwam lopen. Keurend liep u rond mij en duwde wat met uw hakken tegen mijn benen, billen en ballen. Ook moest ik langzaam uw laarzen likken. De zolen en de hakken moesten helemaal schoon zijn zei u. Uw mening was dat ik volledig gebruikt moest gaan worden als sletje omdat ik er veel te braaf uitzag.

Direct pakte U mijn ballen vast en trok ze naar achteren om er een touw rond te doen. Gelijk hierna hoorde ik U spugen en voelde ik het langs mijn billen druipen om vervolgens uw vinger in me te voelen. U zei op een enorm sadistische manier tegen mij dat sletten gevuld horen te zijn in al hun gaatjes. Wat u hiermee bedoelde heb ik geweten ook.

Eerste rekte u mij wat op met uw vingers om vervolgens een buttplug naar binnen te duwen. Ik merkte dat ik enorm opgewonden begon te worden en u zag het ook. Hierop was het enige wat ik u hoorde zeggen dat ik echt smeekte om gevuld te worden door u.

Ik had ooit wel eens tegen u gezegd dat ik fantaseerde over sounding omdat ik dit vaker had gezien in filmpjes. Blijkbaar had u dit goed onthouden want al vrij snel smeerde u mijn pik in met glijmiddel en duwde langzaam een sound in mijn plasbuis. Mijn god was volgens mij het enige wat ik nog kon kreunen. Wat een geweldig gevoel was dit. Het leek direct of ik een orgasme begon te krijgen echter had ik helemaal geen toestemming van u.

U zag dit allemaal gebeuren en duwde een grotere sound in mijn plasbuis en u maakte uw woorden meer dan waar. U rekte elk gaatje van mij op omdat u in tussentijd een dildo in mijn mond had geduwd welke ik moest pijpen voor u tot ik kwijlde.

Langzaam duwde u de sound dieper en dieper totdat alleen nog het topje eruit stak. Ik had dit nog nooit ervaren maar wat was het geweldig. Vervolgens hield u er een vibrator tegen zodat ik bijna klaar kwam. Elke keer als ik begon te schokken stopte u en duwde u heel hard tegen de buttplug. Het enige wat ik nog kon was echt kronkelen als een slet en dat heb ik nog nooit zo ervaren.

Uiteindelijk ging U voor mij staan met lange bewegingen op een neer in mijn plasbuis. Net voordat ik ging klaar komen stopte u en zij u dat ik zelf maar moest trekken want sletten doen dat graag. Ik ben toen gaan trekken en klaar gekomen als nooit te voren. Ik spoot alles over uw prachtige laarzen en moest ze als straf voor de 2e keer die dag schoon likken.

Geweldige meesteres Jill. Wat heeft u die middag op een perfecte manier mijn grenzen opgezocht en zelfs wat verlegd. Van alle sessies was dit de allerbeste sessies en sindsdien zijn ze elke keer nog intenser en geweldiger. Dankuwel voor alles wat u doet meesteres.