The day after

Mailtje van een CBT-klant:

Ondanks dat ik niet weer of U hier op zit te wachten, dacht ik er aan even een mailtje te sturen naar aanleiding van onze online sessie gisteren. Dan kan u zien en lezen hoe ik mijzelf heb toegetakeld voor u( nu ik dit weer heb gedaan verlang ik nog meer naar een real sessie)! Maar dat terzijde:

Meneer mocht gaan werken om 16:00 bij elke stap die ik zette leek het alsof ik 2 biljartballen tussen mijn benen had zitten zo opgezwollen waren ze door de pijn en vooral door de “noten”kraker! Bij elke stap dacht ik terug aan u en aan de sessie. Voelde dat er een hoop stress uit mijn lichaam was gegaan.

Bij elke beweging met mijn armen ging mijn shirt over mijn gevoelige harde tepels heen. Ik werd er ziek van haha.(wel waar voor mijn geld), maar ik vergeet bijna het ergste: Ik durf gewoon bijna niet meer te gaan plassen. Want wat brand het hard in mijn plasbuis. Elke keer richting de wc krijg ik al bijna zweet op mijn voorhoofd. (Gelukkig wordt elke keer steeds beter te verdragen) Hopelijk kan ik morgen weer pijnvrij plassen.
Ik heb nog wat foto’s gemaakt zodat u mocht u er zin in hebben misschien nog een beetje kunt nagenieten.


Nogmaals erg bedankt. Vond het leuk om u weer eens te zien en spreken. Word hopelijk snel vervolgt. Als u nog goede ideeën hebt zorg ik ervoor dat ik dat in huis heb. ( de klemmen liggen al in de schuur )


Fijn weekend!